Over ons

Transparant en laagdrempelig

Transparant en laagdrempelig

Donderdag 13 juni SLUITEN wij om 15.00 uur!!

Meer dan 25 Volvo's XC90 2.0 T8 Twin Engine op voorraad!

Talent voor inkopen van kwaliteits Volvo’s, lage kosten, toewijding en transparantie maakt Turnhout Auto’s tot een bijzonder prettig autobedrijf. Het is een familiebedrijf met een continu wisselend aanbod van goede en aantrekkelijke Volvo’s tegen een scherpe prijs. Jaarlijks worden er 450 auto’s gekocht en verkocht en mede door de lage overhead kosten kunnen de marges klein gehouden worden. De Volvo’s zijn veelal van eerste eigenaar, voorzien van onderhoudsdocumentatie en gegarandeerde kilometerhistorie middels de Nationale Auto Pas (NAP). Elke binnen gekomen auto wordt onderwerpen aan een kritische inspectie waarna wordt bepaalt of betreffende auto Turnhout Auto waardig is. ELKE auto wordt verkocht met garantie! Turnhout Auto’s is RDW erkend.

Turnhout Auto’s is in 2006 opgericht door Patrick Turnhout. Na zijn studie Automotive Business Management aan Hogeschool IVA Driebergen heeft hij jarenlange ervaring opgedaan als occasion inkoper en manager bij Het Motorhuis en Van Pelt Auto’s. In die jaren heeft hij een groot netwerk opgebouwd. Met de opening van Turnhout Auto’s werd zijn grootste droom werkelijkheid; het opzetten van zijn eigen bedrijf waar hij zijn netwerk en vooral zijn talent voor inkopen optimaal kan benutten. Patricks enthousiasme, brede netwerk en sterk inkoopkanaal bepalen de kracht van Turnhout Auto’s.

Maaike Turnhout heeft na haar hbo opleiding Commerciële Economie een jarenlange topsport carrière in het buitenland gehad en daarna diverse commerciële functies bekleed. Met haar frisse blik en oog voor detail maakt zij het bedrijf compleet. Patrick en Maaike, broer en zus,  kunnen lezen en schrijven samen en hebben aan een half woord genoeg. En dát stralen ze uit ook.

Broer Wilco Turnhout:  “Vanaf zijn 10de jaar was voor Patrick het ANWB occasionboekje zijn allerbelangrijkste bezit. Hij had slapeloze nachten omdat hij auto’s aan het inkopen en verkopen was in zijn fantasie. Die passie is nooit gestopt. Hij weet in 1 minuut hoeveel een occasion precies waard is en welke auto’s populair zijn bij verschillende doelgroepen. Daarnaast is hij eerlijk en transparant en dat moet kopers een goed gevoel geven. Hij weigert dan ook ‘zonder garantie’ te verkopen. Mijn zus Maaike, die in 2013 mede-ondernemer is geworden en goed is in verkoop en marketing, vult hem fantastisch aan. Het is mooi om hen samen zoveel plezier te zien hebben. Klanten gaan tevreden bij hen de deur uit.”

Patrick en Maaike staan voor een prettige en ongedwongen manier van zaken doen. Geen verrassingen of verborgen kosten. Rijklaar maken kost 895 euro. Dit is inclusief 6 maanden garantie, controle beurt, car cleaning interieur/exterieur en een nieuwe APK keuring. 

In onafhankelijke recensies op internet wordt Turnhout Auto’s door haar klanten omschreven als een feel good familiebedrijf, geen gladde verkooptrucs, hart voor de zaak én voor de klant, laagdrempelig, transparant, goede service en scherpe prijzen. Het onafhankelijk platform "klantenvertellen.nl" heeft Turnhout Auto's gecertificeerd als Top Autobedrijf. De klanten beoordelen het bedrijf met een gemiddelde van 9.7!