Veelgestelde vragen

Neem gerust contact op als u nog een vraag heeft.

Veelgestelde vragen

Neem gerust contact op als u nog een vraag heeft.

Veelgestelde vragen

Donderdag 13 juni SLUITEN wij om 15.00 uur!!

Meer dan 25 Volvo's XC90 2.0 T8 Twin Engine op voorraad!

 • Kan ik bovenop de internetprijs extra kosten verwachten?

  Wij denken dat een transparante prijsstelling een deel van ons succes is. We doen niet aan allerlei ingewikkelde bijkomende kosten omdat u een auto wilt inruilen of garantie wilt. Voor een controlebeurt, car cleaning interieur/exterieur, een nieuwe APK keuring én 6 maanden garantie rekenen wij slechts € 895,- kosten. Verder geen verrassingen. 

 • Hoe ben ik er zeker van dat de kilometerstand klopt?

  Wij zijn altijd aangesloten geweest bij Stichting Nationale Auto Pas (NAP). Iedere auto wordt afgeleverd met het NAP teller rapport van de RDW, waarmee u inzage krijgt in de kilometerhistorie van de auto. Het Tellerrapport maakt duidelijk of een tellerstand van een gebruikte auto logisch verklaarbaar is. De Stichting Nationale Auto Pas (NAP) heeft haar historische database overgedragen aan de RDW. De Stichting NAP en de RDW werken sinds enkele jaren samen en bestrijden en voorkomen tellerfraude. 

  Onze geimporteerde Volvo's worden zorgvuldig ingekocht van leasemaatschappijen. Dit zijn BTW auto's van 1e eigenaar en compleet dealeronderhouden. De volledige onderhoudshistorie is bekend inclusief logische kilometerstanden.

 • Waar komt mijn nieuwe aanwinst vandaan?

  Onze inkoopkanalen bepalen onze kracht. Wij kopen de auto’s grotendeels bij erkende merkendealers en leasemaatschappijen. Hierdoor is de staat van onderhoud en kilometerstandhistorie bekend en gedocumenteerd. 

 • Kan Turnhout Auto’s mijn nieuwe auto ook financieren?

  Wij werken veel samen met BD Lease. Door hun intensieve samenwerking met 21 banken en maatschappijen bent u bij BD Lease altijd verzekerd van scherpe tarieven. BD Lease biedt alle leasevormen aan, van financial lease en private lease tot een persoonlijke lening. Onderaan elke advertentie van onze occasions vindt u een calculator, waar u direct een (vrijblijvende) financieringsaanvraag bij BD Lease kunt doen. Uiteraard staat het u vrij om een financiering af te sluiten bij een financieringsmaatschappij naar keuze. We hebben ervaring met veel verschillende financieringsmaatschappijen.

 • Kan ik mijn auto ook inruilen?

  Inruil is bij ons altijd mogelijk. We doen u graag een passend voorstel.

 • Mag ik een aankoopkeuring laten uitvoeren op jullie occasions?

  Ja, u mag van ons te allen tijde een aankoopkeuring laten verrichten op de auto welke u overweegt te kopen. Het belangrijkste is dat u met een goed gevoel de deur uitgaat. Als hier een aankoopkeuring voor nodig is, is dat voor ons geen enkel probleem. Kosten voor een dergelijke keuring zijn vanzelfsprekend wel voor uw rekening.

 • Wat is het verschil tussen een BTW en Marge auto?

  Als u particulier bent is er geen verschil. BTW of Marge heeft alleen invloed op zakelijke rijders. Als zakelijke rijder, heeft u bij een BTW auto nog de mogelijkheid de BTW terug te vorderen bij de belastingdienst na aankoop. 

 • Wanneer kan ik langskomen?

  Wij zijn op maandag t/m donderdag van 10.00 uur tot 17.30 geopend. Op vrijdag van 10.00 uur tot 16.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur. Wij zijn regelmatig onderweg om voor u de juiste auto te zoeken. Om teleurstellingen te voorkomen, vragen wij u sowieso altijd eerst even te bellen. Dan zorgen wij dat de koffie klaar staat en de auto gereed staat voor een proefrit. Tot ziens bij Turnhout Auto’s.